luni, 11 ianuarie 2010

Pui la cuptor cu orez


Ingrediente pentru Pui la cuptor cu orez


4 copane de pui
2 cepe mijlocii
cate un  ardei gras rosu si verde
1 conserva rosii
250 gr orez
500 ml supa (sau 500 ml apa in care se adauga 1-2 lingurite de delikat)
sare, piper, boia dulce (iute).
1 legatura patrunjel.

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se spala copanele, se sterg si se freaca cu sare, piper, usturoi (pisat) si boia dulce. Punetile intr-o tava unsa si lasatile 20 minute la cuptor.
Se curata ceapa si se toaca fin. Se curata ardeii grasi si se toaca (nu foarte marunt). Se toaca 1/2 legatura de patrunjel. Rosiile se pun la scurs.
Se scot copanele, se adauga in locul lor orezul, legumele, supa si patrunjelul. Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce sau iute. Le punem pe foc sa dea un clocot, apoi se introduc la cuptor pentru 30 minute.
Se orneaza cu patrunjelul ramas.



Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...