luni, 24 ianuarie 2011

Pui cu conopida



Ingrediente pentru Pui cu conopida


  • 1 kg pui (copanele, aripioare, piept),
  • 1 kg conopida,
  • 2 buc ceapa,
  • 1 legatura marar,
  • 2 linguri bulion,
  • sare,
  • ulei,
  • piper.

Mod de preparare:

Se condimenteaza carnea cu sare si piper si se prajeste in ulei bine incins.
Adaugam si ceapa taiata marunt, amestecam si dupa ~ 5 minute adaugam apa cat sa acopere carnea.
Se acopera si se lasa sa dea cateva clocote dupa care adaugam si conopida spalata si desfacuta in buchetele.
Cand conopida si carnea au fiert se adauga bulionul dizolvat in putina apa.
Mai lasam sa dea cateva clocote dupa care adaugam mararul tocat marunt si stingem focul.
Condimentam mancarica cu sare si piper.

Bon Appetit!

PS: Daca doriti sosul sa fie mai gros adaugati o lingura de faina dizolvata in putina apa.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...