joi, 7 ianuarie 2010

Rulouri de pui cu spanac

Ingrediente:
2 buc piept de pui
150 gr spanac
150 gr cascaval/ mozarella
unt
sare, piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala, fiecare bucata de piept de pui se taie in 4. Se bat bucatile de pui ca pentru un snitel dar mult mai subtire (eu le pun intr-o punga sa nu ma stropesc si nici nu se rup bucatile). Dupa ce s-au batut toate, se dau cu sare si se pun deoparte.
Spanacul (fie el proaspat, fie congelat) se caleste in putin unt. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se ia cate o felie de piept de pui, se pune pe mijloc cate 1-2 linguri de spanac si cate o bucata de cascaval (de 2-5 cm), se ruleaza si se prinde cu cate 2-3 scobitori (sa nu se desfaca).
Se ung cu putin unt incalzit (sau ulei).
Se dau la cuptor pentru o ora (sau pana se rumenesc).

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...