Ingrediente:
175 g făină,
25 g cacao,
un praf de sare,
3 ouă,
150 g zahăr,
150 g iaurt natur,
100 ml ulei,
coaja si zeama de la
o lămâie,
esență rom.
Mod de preparare:
Încingem cuptorul
la 180 grade.
Cernem într-un
castron făina, cacaua și sarea.
În alt castron
batem cu mixerul la viteză mare ouălele cu zahărul, până se
albesc.
Adăugăm iaurtul,
uleiul, coaja și zeama de la lămâie, amestecând bine după
fiecare ingredient.
Adăugăm amestecul
de făină cu cacao și la sfârșit esența de rom.
Compoziția o punem
într-o tavă (~ 32
x 25 cm) unsă cu unt.
Se coace 35-40
minute.
Se încearcă cu o
scobitoare (trebuie să iasă curată scobitoarea când o scoatem din
prajitură).
Se taie după ce s-a
răcit in pătrățele.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu