vineri, 8 octombrie 2010

Gogosari in otet


Ingrediente pentru Gogosari in otet

  • 6 kg de gogosari
  • 3 linguri de sare grunjoasa(cu varf)
  • 500 g de zahar
  • 1 litru de otet
  • 1/4 l ulei,
  • boabe de piper, 
  • foi de dafin,
  • 1 radacina de hrean.

Mod de preparare:

Se taie gogosarii in patru, se spala, se scurg de apa. 
Se amesteca otetul cu zaharul, uleiul,adaugam boabele de piper si foile de dafin.
Se pune compozitia pe foc si se oparesc pe rand gogosarii.
Se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se aranjeaza in borcane cu fata in jos (asa intra mai multi).
In fiecare borcan punem cate 2-3 feliute subtiri de hrean.
Se toarna compozitia ( in care au fost opariti) in borcane peste gogosari.
Se etanseaza borcanele si se dau la camara.

Si acum asteptam iarna!
Dar putem sa facem  exceptie si sa-i gustam mai devreme.
Dar nu mai devreme de 2 saptamani.

Un comentariu:

  1. When someone writes an parаgraρh he/she keeps the iԁeа of
    a user in his/her brain that how а user can be aωare of іt.
    Тherefore that's why this post is great. Thanks!

    my web-site; tragbare fotografie studio schmuck

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...