luni, 13 ianuarie 2014

Sos cocktail făcut în casă

Odată ce-l veți face în casă nu o să mai cumpărați niciodată gata făcut ;)
Servim în special cu creveți sau fructe de mare.
Mie una îmi place atât de mult că aș putea să-l mănânc cu orice :))


Ingrediente pentru Sos cocktail 

maioneză din un gălbenuș
150 ml ulei de măsline
1 linguriță muștar Dijon
2 linguri zeamă lămâie
50 ml sos de roșii sau Ketchup
2 linguri cremă de hrean
sare
piper
2 linguri sos Worcestershire 
1/4 linguriță sos Tabasco 

Mod de preparare:
 
Pregătim maioneza. 
Amestecăm gălbenușul cu muștarul de Dijon. 
Folosindu-ne de un mixer, adăugăm treptat ulei și zeamă de lămâie până la încorporarea completă.
Amestecăm maioneza cu sosul de roșii, crema de hrean, sosul Worcestershire și câteva picături de sos Tabasco dacă vă place un pic mai picant.
Condimentăm cu sare și piper.
Se răcește pentru minim o oră.

5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...