joi, 26 septembrie 2013

Piept de pui grecesc

Ingrediente pentru Piept de pui grecesc


500 g piept de pui
50 g măsline Kalamata fără sâmburi
100 g brânză Feta
100 g roșii
3 linguri ulei de măsline
o mână frunze de busuioc
sare
piper 

Mod de preparare:

Roșiile se taie cuburi - în cazul în care folosiți roșii cherry acestea se taie în două.
Amestecăm într-un castron roșiile cu măslinele tăiate pe jumătate, cu frunzele de busuioc și brânza feta zdrobită ușor. 
Stopim cu 1-2 linguri de ulei de măsline și condimentăm cu sare.
Pregătim pieptul de pui, în sensul că se taie fâșii subțiri ca pentru șnițel.
Condimentăm cu sare, piper proaspăt măcinat și îl ungem ușor cu ulei de măsline.
Încălzim o tigaie grill pe care o ungem ușor cu ulei de măsline.
Pieptul de pui se așează pe grătarul încins câte 2-3 minute pe fiecare parte.
Când pieptul de pui este gata se transferă pe 2 farfurii.
Se așează amestecul de roșii cu brânză deasupra.
Se mai adaugă 2-3 frunzulițe de busuioc dacă este nevoie și se servește.

Poftă bună! 

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...