vineri, 8 februarie 2013

File de cod gratinat


Ingrediente pentru File de cod gratinat

4 fileuri de cod,
sare,
piper proaspăt măcinat,
1 ou mare,
4 linguri lapte,
4 linguri pesmet,
4 linguri cașaval ras,
2 linguri ulei de măsline,
feliuțe de lămâie.

Mod de preparare:

Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte.
Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți.
Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras.
Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline.
Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute.
La jumătatea timpului se întorc.
Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.

Poftă bună!

7 comentarii:

  1. Macroul este pestele meu preferat,dar nu zic nu nici la cod,asa ca sevesc si eu!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imiplace tare mult pestele. Gratinat este un deliciu!! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata lumea ar trebui sa iubeasca pestele :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ιt's going to be end of mine day, except before end I am reading this fantastic post to increase my know-how.

    Here is my web site - tabletop fotografie studio schmuck

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...