vineri, 1 februarie 2013

Cordon bleu de pui

Ingrediente pentru Cordon bleu de pui

4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),
sare,
piper negru,
4 felii suncă presată,
4 felii cașcaval/cheddar,
2 ouă,
2 linguri lapte,
1 cană pesmet,
1 cană făină,
ulei pentru prăjit.

Mod de preparare:

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval.
Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm.
Se pot fixa cu scobitori.
Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte.
În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul.
Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet.
Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene.
Încingem cuptorul la 220 grade C.
Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute.
Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.
Servim cu garnitura preferată!
Poftă bună!

4 comentarii:

  1. O bucata frageda si super gustoasa!:)
    Fac si eu,curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de bun este.. De mult n-am mai facut...

    RăspundețiȘtergere
  3. Every weekend і usеԁ to pay a visit this web page, becauѕe i want enjoyment, aѕ thіs this site conatiоns actuаlly pleasant funny
    stuff too.

    my homepage: fotografie studio schmuck Tisch

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...