luni, 2 iulie 2012

Plăcintă cu iaurt



Ingrediente:


1 pachet foi plăcintă,
1 linguriță esență vanilie,
8 ouă,
250 g zahăr,
900 g iaurt,
100 g stafide,
200 ml ulei,
unt pentru uns tava,
zahăr pudră.


Mod de preparare:


Foile de plăcintă se lasă la decongelat peste noapte în frigider.
Batem bine cele 8 ouă cu zahărul, apoi adăugăm iaurtul și esența de vanilie.
Se amestecă bine până se omogenizează compoziția.
Foile de plăcintă se împart în trei.
Într-o tavă unsă bine cu unt aranjăm o treime din foi unse toate cu ulei.
Turnăm o treime din compoziția de iaurt și presărăm 33 g stafide.
Acoperim cu alt strat de foi (unse toate cu ulei) și continuăm la fel până la epuizarea foilor și a compoziției de iaurt.
Se dă la cupltor pentru 30-40 minute sau până se rumenește frumos deasupra.
O să se umfle un pic în timpul coacerii, dar v-a reveni la normal după ce se scoate din cuptor.
Se taie după ce se răcește și se presară zahăr pudră.
Poftă bună!

3 comentarii:

  1. Am pus ouă de țară :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. I will right awaу grab your rss feed аs I can't find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you'vе any?
    Please permit mе recognisе so that I сould subscгіbe.
    Τhanκs.

    my wеb page :: fotografie studio schmuck Geräte

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...