marți, 31 iulie 2012

Aripi de curcan la tavă

Ingrediente pentru aripi de curcan la tavă

3 buc aripi de curcan (aprox 1,5 kg),
o lingură boia iute,
sare,
piper,
5 căței de usturoi,
1 crenguță de rozmarin,
3 linguri ulei,
2 căni apă,
1 cană vin alb,
2 buc ceapă roșie.

Mod de preparare:

Aripile de curcan se spală bine și se împănează cu usturoi și firișoare de rozmarin.
Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și boia iute.
Punem aripile de curcan într-o tavă, turnăm uleiul, apa și vinul.
Curățăm 2 bucăți de ceapă (de preferat roșie), le tăiem în sferturi și le adăugăm în tavă printre aripi.
Acoperim tava cu folie de aluminiu și dăm la cuptor pentru aprox. 2 ore.
Servim cu garnitura preferată!
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...