marți, 3 aprilie 2012

Cartofi la tavă cu ciuperci


Ingrediente:


1 kg cartofi roz,
500 g ciuperci,
1 căpățână usturoi,
o cană suc de roșii,
o linguriță boia,
sare,
piper,
2-3 linguri ulei.


Mod de preparare:


Cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă pentru aprox. 15 minute.
Ciupercile se curăță și se vor tăia în două.
Usturoiul se curăță și se taie in 2-3 felii.
Se curăță de coajă cartofii și se vor tăia în 4-6 bucăți în funcțe de cât de mari sunt.
Într-o tavă unsă cu ulei, aranjăm cartofii, ciupercile și usturoiul.
Condimentăm cu sare și piper.
Presărăm boia și turnăm sucul de roșii în așa fel încât să stropim toți cartofii.
Stropim cu ulei și dăm la cuptor pentru 40-50 minute la 180 grade C.
Servim cu salată verde.
Poftă bună!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...