miercuri, 17 august 2011

Mușchi de porc cu legume



Ingrediente pentru Mușchi de porc cu legume


8 buc mușchi de porc,
2 buc ceapă
2 buc dovlecei,
4 buc cartofi,
4 catei de usturoi,
2 buc roșii,
o lingură măghiran,
50 ml ulei,
100 ml vin alb,
200 ml apa,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Ceapa se curăță și se taie fideluță, dovleceii și cartofii se curăță de coajă și se taie rondele, usturoiul se toacă mărunt, iar roșiile se taie pe jumatate apoi in felii subțiri.
Bucățile de mușchi se bat un pic și se condimentează cu sare și piper.
Într-o tavă punem uleiul, aranjăm bucațile de carne, presărăm măghiran și punem toate legumele deasupra.
Adăugăm vinul și apa și amestecăm ușor.
Se dă tava la cuptor pentru o ora (de preferat acoperită cu un capac).
După o ora scoatem tava din cuptor, luam carnea de dedesupt si o punem peste legume.
Se mai da la cuptor pentru încă 40-50 minute, să se rumenească un pic carnea.
Servim fierbinte.
Pofta bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...