luni, 29 noiembrie 2010

Pastrav umplut cu verdeturi




Ingrediente:

  • 4 buc pastrav,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 1 legatura de marar verde,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 1 lamaie,
  • 100 ml vin alb,
  • 3 linguri cu pesmet,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:

Curatam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior.
Spalam verdeata si se toaca marunt.
Amestecam verdeata cu zeama de la lamaie, vinul, pesmetul si condimentam cu sare si piper.
Umplem pastravii cu compozitia de verdeata si se coase ca sa nu iasa umplutura.
Se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele fete.

Servim cu garnitura de legume sau cartofi natur.
Ornam cu felii de lamaie, patrunjel, marar si ceapa verde.

Bon Appetit!

PS: Atentie la ate, sa nu uitati sa le scoateti dupa ce a-ti prajit pastravii.
Pur si simplu trageti de un capat al atei si iese foarte usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...