joi, 4 noiembrie 2010

Legume picante


Ingrediente:

  • 2 buc morcov,
  • 1 buc dovlecel,
  • 1 buc vanata,
  • 100 g fasole verde,
  • 1/2 buc ardei gras rosu,
  • 1/2 buc ardei gras verde,
  • 5 linguri ulei,
  • 5 buc catei de usturoi,
  • 1 lingurita boia iute,   
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Morcovul, doovlecelul si vanata se taie fasii subtiri.
La fasolea verde se inlatura capetele si se rupe in doua.
Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute.
Adaugam restul de legume si amestecam.
Dupa ~ 5 minute adaugam usturoiul pisat marunt si boiaua iute.
Condimentam cu sare si piper.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...