miercuri, 13 octombrie 2010

Ciuperci la cuptor

Simple si delicioase!
Cele mai bune ciuperci mancate vreodata.


Ingrediente pentru Ciuperci la cuptor

9 buc ciuperci champignon mari,
o capatana usturoi,
3-4 linguri ulei,
o legatura patrunjel,
sare,
piper.



Mod de preparare:


Ciupercile se curata, se inlatura piciorusele si se spala in multe ape.
Palariile ciupercilor se pun la scurs si se aseaza intr-o tava unsa  cu ulei.
Piciorusele ciupercilor se toaca marunt, se amesteca cu usturoiul pisat, ulei si patrunjel verde tocat marunt.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Cu aceasta compozitie se vor umple palariile ciupercilor.

Se dau la cuptor pentru 20-25 minute.

Pofta buna!

Un comentariu:

  1. What i don't understood is in fact how you are now not really a lot more well-liked than you might be now. You're very intelligent.
    Yοu recognize thus conѕiderablу in
    the caѕe of thіs subϳеct, mаԁe me іn my viеw bеlieve
    it fгom so manу vаried angleѕ.

    Its liκe men аnd women don't seem to be fascinated unless it is one thing to do with Lady gaga! Your personal stuffs nice. All the time maintain it up!

    Also visit my weblog: kleinen fotografie studio schmuck

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...