vineri, 16 iulie 2010

Linte cu carnati


Ingrediente pentru Linte cu carnati


  • 500 g linte,
  • 500 g carnati afumati,
  • 2 cepe,
  • 3 foi de dafin,
  • 50 ml ulei,
  • 1/2 lamaie,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Lintea o punem cu o seara inainte la inmuiat in apa rece.
In momentul prepararii, se spala bine in mai multe ape si se pune la scurs.

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul incins.
Se lasa la calit pana devine aurie, dupa care adaugam carnatii taiati bucati potrivite.
Dupa ce s-au prajit carnatii, adaugam lintea, foile de dafin si apa cat sa acopere.
Se lasa la foc mic pana scade apa de tot.
Condimentam cu sare si piper.
Stropim cu zeama de lamaie.
Servim fierbinte.
Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...