joi, 8 iulie 2010

Ciuperci umplute cu branza de vaci


Ingrediente pentru Ciuperci umplute cu branza de vaci

9 ciuperci  mari,
200 g branza de vaci,
1 lingura cu unt,
1 lingura cu ulei,
3 fire de ceapa verde,
1 catel de usturoi,
1/2 legatura de marar,
2 oua,
sare,
piper,
ornare: ceapa verde si patrunjel.



Mod de preparare:

Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusele, avand grija sa ramana intacte palariile.
Picioarele ciupercilor,usturoiul si ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in unt si ulei.
Dupa ce se raceste se amesteca cu oualele, branza de vaci si mararul tocat marunt.
Condimentam cu sare si piper.

Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru 30 minute pentru gratinare.

Servim imediat ornand cu ceapa verde tocata marunt si patrunjel verde.

Bon Appetit!

Un comentariu:

  1. delicioase ciupercutele...
    pe blogul meu te asteapta cateva premii simpatice....pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...