joi, 24 iunie 2010

Legume la tigaie


Ingrediente:

  • 2 morcovi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 vanata,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 lingurita seminte de susan,
  • 3 lingurite sos worcestershire,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Legumele se taie betisoare lungi de ~ 5 cm.
Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute.
Adaugam si restul de legume si amestecam.
Condimentam cu sare si piper.
Adaugam sosul worcestershire si mai lasam 2-3 minute.
La sfarsit adaugam semintele de susan.
Pentru cei care prefera mancarea iute, se poate adauga chilli.

O garnitura rapida si care se potriveste la orice friptura.

Bon Appetit!

Un comentariu:

  1. Salut!
    felicitari pentru blog :)
    Am eu unul de acest gen si vreau sa construiesc un blogroll de bloguri culinare. Vrei sa facem link exchange?
    Daca da, ma gasesti la http://hapleablog.wordpress.com

    Succes!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...