marți, 25 mai 2010

OSSOBUCO


Ingrediente pentru OSSOBUCO


  • 3 bucati rasol de vitel,
  • 3 morcovi,
  • 3 cepe,
  • 3 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri de faina,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 conserva de rosii (400 g)
  • 150 ml vin rosu,
  • 300 ml apa,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 1 lingurita rozmarin,
  • 1 lingurita busuioc.

Mod de preparare:

Spalam morcovii si se taie cubulete.
Curatam ceapa, usturoiul si se toaca marunt.
Carnea se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se da prin faina.
Se prajeste in ulei incins pe ambele parti, nu mult, maxim 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate din cratita si se pune deoparte.
In uleiul in care s-a prajit carnea, punem morcovii, ceapa si usturoiul si calim ~ 10 minute.
Adaugam rosiile tocate marunt cu tot cu sos, vinul si apa.
Se adauga si cimbrul, rozmarinul si busuiocul.
Introducem si carnea si acoperim cu legume.
Se lasa sa se inabuse la foc mic ~ 90 minute.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...