miercuri, 3 martie 2010

Piept de pui cu sos de ciuperci


Ingrediente pentru Piept de pui cu sos de ciuperci


4 buc de piept de pui,
100 gr ciuperci champignon,
3 linguri unt,
2 linguri faina,
250 ml lapte,
50 gr smantana,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Se preancalzeste grillul.
Se amesteca intr-un vas o lingura de unt topit cu sare si piper si se ung bucatile de piept de pui.
Se dau la cuptor pentru 10 minute, dupa care se intorc si se mai lasa 10 minute.

In caz ca nu aveti la indemana un grill, se poate folosi si prajit pieptul de pui.

Se face sosul.
Se topesc 2 linguri de unt intr-o tigaie, se adauga ciupercile curatate si taiate feliute.
Se calesc pana se inmoaie.
Se presara faina si se toarna laptele si putina apa, amestecand continuu cu un tel, pana se leaga sosul.
Se adauga smantana.
Se potriveste de sare si piper.
Se serveste pieptul de pui cu sosul fierbinte.

Bon Appetit!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...