duminică, 7 februarie 2010

Macrou la cuptor cu sos de mustar

 

   

Ingrediente:

4 bucati macrou
100 gr unt
1/2 lingurita boia de ardei iute
2 lingurite mustar
2 linguri smantana
1+1/2 lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Bucatile de peste se curata si se spala in mai multe ape, pana ramane apa curata.
Se stropesc bucatile de peste cu zeama de la o lamaie si se lasa la rece pentru min. 30 minute.
Se pun intr-o tava care o ungem cu putin unt, restul de unt se introduce in interiorul pestelui.
Se dau la cuptor pentru ~ 40 minute.
Intre timp se prepara sosul de mustar.
Se amesteca mustarul cu boiaua de ardei iute, zeama de la o jumatate de si 2 linguri smantana.

Pestele se serveste cu garnitura de cartofi natur, alaturi de sosul de mustar.

Bon Appetit!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...