luni, 25 ianuarie 2010

Conopida la cuptor


Ingrediente pentru Conopida la cuptor


1 conopida (1 kg)
5 cartofi
3 linguri bulion ardei
3 linguri pesmet
2 legaturi marar
100 g tofu
sare
piper

Mod de preparare:

Conopida se  desface buchetele, se spala si se pune la fiert  in apa cu sare ~ 20 minute.
Cartofii se spala foarte bine de pamant, se  fierb in coaja, se curata si se taie felii.
Se unge o tava cu margarina (ulei),  se pune un strat de  cartofi, un strat de conopida, iarasi un strat de cartofi si un strat de conopida.
Intre straturi se pune  bulion de ardei, sare si piper.
Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul, branza tofu taia feliute subtiri si mararul.
Se da la cuptor pentru 30 minute.
Langa aceasta mancarica merge si o salata. (de care va pofteste inimioara).

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...